Ons adres
Woeringstraat 79 , 3150 Tildonk
Maak een afspraak
016/84 55 70
Mail ons
info@sportkinelab.be
Openingsuren:
Enkel op afspraak!
?>

Wat is het Zorgplan?

Het HHP-zorgplan richt zich tot mensen met chronische pijn en een sterk verminderde levenskwaliteit.
Naar de dokter gaan is echter een stresserende aangelegenheid gezien de overvolle wachtkamers en drukbezette agenda’s. Vaak zijn ook de therapeutische mogelijkheden uitgeput. Gevolg: mensen veranderen van strategie.

“Dagelijkse ‘selfcare’ thuis onder medische begeleiding”

Het HHP zorgplan werd ontwikkeld door onze therapeuten in samenwerking met artsen en professionele gebruikers. De bedoeling is ‘selfcare’ thuis te bevorderen. Zoals bij de verzorging van privaatpatiënten krijgt u therapeutische begeleiding en wordt de therapie aan uw individuele noden aangepast. Uw globale gezondheidstoestand wordt regelmatig gecheckt, uw vooruitgang wordt nog versneld dankzij extra HHP-prestaties, en u kunt beroep doen op uw persoonlijke contactpersoon voor de nodige richtlijnen tijdens de therapie. Breng meer levenskwaliteit in huis!

VERZORGING • JE GOED VOELEN • LEVEN

Waaruit bestaat het zorgplan?

  • Medische Begeleiding: U krijgt van ons medische begeleiding, afgestemd op uw persoonlijk klachtenbeeld.
  • Medisch apparaat (ANDUMEDIC): U krijgt van ons een therapiesysteem dat uw selfcare-programma helemaal volledig maakt.
  • Tips voor beweging en gezonde voeding: U krijgt van ons regelmatig oefeningen en richtlijnen voor gezonde voeding.
  • Therapeutische richtlijnen: U krijgt van ons een gedetailleerd therapieplan dat volledig afgestemd is op uw individuele behoeften.
  • Beloning voor therapeutisch succes: Omdat u uw persoonlijke therapiedoelstellingen bereikt, krijgt u van ons een beloning.
  • Therapeutische begeleiding: Tijdens de therapeutische procedure krijgt u telefonische begeleiding van onze therapeuten en wordt uw gezondheidsindex regelmatig gecheckt.
  • levering: Wij brengen het therapiesysteem gratis bij u thuis.
  • Instructies per telefoon: Nadat u het therapiesysteem ontvangen hebt krijgt u gedetailleerde gebruiksinstructies via de telefoon.

De Gezondheidsindex:

De gezondheidsindex brengt via een score op 10 gezondheidsparameters uw gezondheidspercentage via de gezondheidsindex in beeld. (0= zeer negatief, 100= zeer positief)

Wens je meer info over het zorgplan en wil je weten of jij ook in aanmerking komt voor dit programma, maak dan een afspraak in Sportkinelab.

Elke 2de vrijdag is er een rugdag waar u alle info krijgt over het zorgplan en via de rugscan gaan we kijken of u in aanmerking komt voor het Zorgplan.

Schrijf u in via het inschrijvingsformulier en we nemen contact met u op voor een afspraak.

(*iedere persoon kan maar 1 keer toegelaten worden voor dit infomoment)