Ons adres
Woeringstraat 79 , 3150 Tildonk
Maak een afspraak
016/84 55 70
Mail ons
info@sportkinelab.be
Openingsuren:
Enkel op afspraak!
?>

De prestatieverbetering omvat prestatie- en andere tests die door ons afgenomen worden om uw specifieke prestatieniveau te beoordelen en de gebieden te identificeren waar u meer gerichte training kan gebruiken. Testresultaten en trainingsprogramma’s kunnen online worden geraadpleegd op uw eigen account.

“Verhoog uw Sportprestaties op een wetenschappelijk verantwoorde manier!”

bepalen prestatieniveau door benchmarking :

  • bepaling van persoonlijke werkpunten
  • persoonlijk oefenschema.

meetpunten :

Kracht
Snelheid
Uithouding
Lenigheid
Coördinatie

wetenschappelijk onderbouwde testen :

  • sport overschrijdend
  • sportspecifiek

“U wordt getest, Wij analyseren. Wij adviseren, U werkt aan prestatieverbetering!”

Meer info voor sportclubs klik hier

Afname Prestatietesten Voetbal bij FC Anji

Wetenschappelijk

Sportkinelab heeft een samenwerking met SpartaNova een Wetenschappelijk kenniscentrum voor sportbegeleiding dat gegroeid is uit 15 jaar onderzoek. Ruim 25000 sporters werden getest en opgevolgd. Al deze gegevens werden zorgvuldig bijgehouden en geanalyseerd. Als de testresultaten van een sporter worden afgetoetst aan die kennis-database, kunnen we perfect voorspellen hoeveel progressie de sporter kan maken en wanneer het risico op een blessure groot wordt.

Procedure

De sportspecifieke testen voor de prestatieverbetering worden in een sporthal of op een kunstgrasveld afgenomen. Sportkinelab zorgt voor het benodigde materiaal en testleiders om deze testen uit te voeren.

Individuele sporters kunnen zich inschrijven op welbepaalde data door Sportkinelab gekozen om deel te nemen aan prestatietesten.
(min.20 sporters)

Sportclubs kunnen in overleg met Sportkinelab de prestatietesten inplannen in hun jaarplanning. De trainers van een sportclub hebben hierdoor een beter overzicht van de individuele prestaties van hun sporters en kunnen hierdoor hun trainingen aanpassen om gerichter te trainen!

Na de afname van de prestatietesten gaat Sportkinelab deze resultaten analyseren zodat we u als sporter een persoonlijk sportadvies kunnen geven om deze prestaties te verbeteren.

Ons advies is dat u als sporter dit 2(volwassenen) of 1(jeugd) keer per sportseizoen laat testen om een evolutie te zien in uw prestaties.