Ons adres
Woeringstraat 79 , 3150 Tildonk
Maak een afspraak
016/84 55 70
Mail ons
info@sportkinelab.be
Openingsuren:
Enkel op afspraak!
?>

Samenwerken met Sportkinelab voor kinesitherapeuten

“Geef uw sporters de wetenschappelijke begeleiding die ze verdienen!”

Meer hands-off, minder hands-on :

Hebt u vaak het gevoel dat u in uw begeleiding van uw sporters niet altijd het maximum kan realiseren? Dan kunt u uw service nu sterk uitbreiden. In samenwerking met Sportkinelab geeft u gericht en gepersonaliseerd trainingsadvies om prestaties te verbeteren en blessures te helpen vermijden. U neemt regelmatig testen af bij uw sporters en bespreekt met hen individueel hoe ze aangepast kunnen trainen om juist minder blessures op te lopen.

Heeft u weinig échte sporters in uw praktijk? Vergeet dan niet de recreanten en ‘start-to-runners’! Velen willen iets aan hun conditie doen, maar haken snel af t.g.v. bv. pijnlijke gewrichten, pijn in de rug enz…

Professioneel sportadvies voor iedereen :

Met Sportkinelab kunt u een niveau van sportbegeleiding geven dat voordien enkel was weggelegd voor topsporters. Persoonlijk trainingsadvies is nu bereikbaar voor iedereen, van recreant tot prof. Afhankelijk van de behoeften van uw sporter schakelt u gewoon meer of minder modules in.

“Bouw lange termijn relaties op met uw klanten!”

Gepersonaliseerd en gevarieerd advies :

Sporten onder wetenschappelijke begeleiding vereist sowieso een lange termijn aanpak. Uw sporters moeten een paar keer per jaar door u worden getest, u bespreekt met hen de resultaten en geeft hen gepersonaliseerd advies. Door de enorme variatie aan oefeningen die de software u voorstelt, wordt sporten nooit saai voor uw klanten en is elke training weer anders.

Dagelijks in contact :

Bovendien staat u dagelijks in verbinding met uw sporters. Elke sporter houdt een online dagboek bij, waarin trainingsgegevens (Polar, SRM, GPS, …) worden opgeslagen. Dit online dagboek is tegelijk een communicatieplatform met u als hun persoonlijke begeleider. In geval van overtraining (maar ook ondertraining) genereert het systeem een alarmsignaal. Ontvangt u zo’n signaal, dan kunt u het oefenschema onmiddellijk bijsturen om het blessurerisico te verminderen.

Heeft u interesse in een samenwerking met Sportkinelab, neem dan gerust contact op om meer uitleg.